ΥΛΙΚΑ
κριθαρένιο παξιμάδι στρογγυλό1 ντομάτα μεγάλη ώριμη
1 μερίδα φέτα ή ξινομυζήθρα
λάδι
αλάτι
αλάτι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βρέχουμε ελαφρώς το παξιμάδι (αν θέλουμε)
Τρίβουμε την ντομάτα και την απλώνουμε πάνω στο παξιμάδι.
Ρίχνουμε λάδι και αλάτι
Θριψαλίζουμε το τυρί πάνω από την ντομάτα
και επειδή η Κρήτη φημίζεται για την παραγωγή ελιάς, συνοδεύουμε τον ντάκο με μερικές ελίτσες.
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου